Uw oplossing

We denken graag met u mee over uw oplossing maar ook de manier waarop die beheerd wordt. Zo bieden we mogelijkheden aan voor managed services: we beheren de applicatie en zorgen ervoor dat er direct opgetreden wordt, mocht er wat verkeerd gaan. Maar bieden u ook stand-alone oplossingen aan. 
In bepaalde gevallen bieden we zelfs de mogelijkheid van een co-creatorschap aan. Daarbij nemen wij een deel van de ontwikkelkosten voor onze rekening. En werken we met u aan de verdere verspreiding van de oplossing.                
             

Onze inzet is flexibel en in lijn met uw behoefte. Of het nou gaat om een fixed-price oplossing of een verrekening per uur. Gaat het om langere trajecten dan is ook een duur-korting bespreekbaar. 
Op die manier houdt u de kosten én voortgang in het vizier. 
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. We denken graag met u mee.

Naast onze applicaties bieden we ook projectmanagement aan als optie. Heeft u een project dat bedrijfskritisch is en waarvoor beheersing en overzicht eminent is? Dan helpen we u uiteraard graag. We beschikken over jarenlange ervaring bij grootzakelijke en MKB-klanten en helpen u graag om de voortgang van uw projecten te borgen.  Informeer naar de mogelijkheden en laat ons u uitleggen hoe we u kunnen helpen.

Nadat uw applicatie is opgeleverd is het zaak dat het gebruik en onderhoud vlekkeloos verloopt. Buiten onze stand-alone oplossingen waarbij we er alles aan doen om applicaties succesvol te installeren én uit te rollen in uw onderneming bieden we tevens een managed-services oplossing aan. We beheren uw applicatie en zijn (waar nodig) direct beschikbaar om eventuele uitdagingen op te lossen.
Is uw interesse gewekt?

Is uw interesse gewerkt? We komen graag langs voor en kopje koffie! Dan leggen we u uit wat de mogelijkheden zijn voor uw automatiseringswensen. Maar bovenal horen we graag van u wat uw behoeften.