Oplossingen op maat

Voor alle behoeften hebben we werkbare oplossingen die u verder helpen. Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden. Als inspiratie voor uw oplossing... maar ook om uw te kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is.  
             

API's

We bouwen voor u API's met sociale netwerken, betalingsystemen en andere applicaties. Koppelingen die doen wat u wilt - wanneer u dat wilt. Dat garandeert voor u een veilige ovedracht van gegevens tussen de verschillende systmeen die u gebruikt. 
De afgelopen jaren hebben we voor meerdere klanten bijvoorbeeld een koppeling gemaakt met Facebook. Daarmee kunnen gebruikers snel in applicaties inloggen en wordt dat op een veilige manier tussen verschillende systemen overgezet. 

Facturen

We helpen u graag met uw facturatie-management. Door oplossingen te bedenken die u de zorg uit handen nemen. Daarmee attendeert u snel en zonder enige moeite uw klanten, leden of afnemers op hun betalingsverplichting. Maar we bieden ook mogelijkheden om direct te koppelen met iDeal of Paypal. Voor een van onze klanten hebben we bijvoorbeeld een uitgebreid leden-systeem gebouwd dat inzicht biedt en de facturatie automatiseert. 

Processen

Soms wil je in één oogopslag weten wat de status is van al uw bedrijfsprocessen. Onze snelle en effectieve dashboard tools laten je precies zien hoe de vlag erbij hangt. En mocht u geattendeerd willen worden wanneer zaken uit de hand lopen? Dan maken we voor u een signaleringsfunctie die u een melding geeft wanneer dat nodig is. Recent hebben bijvoorbeeld we voor een van onze klanten een dashboard gebouwd waarmee inzicht en overicht werd verkregen in aanmeldingen en registraties. 

Processen- en planning

Wanneer u werkt met veel verschillende mensen of verschillende werkzaamheden dan is het essentieel om overzicht te behouden in de voortgang en behoefte. Onze proces- en planningstools helpen u om processtappen inzichtelijk te maken, mensen in te plannen en de voortgang te bewaken. Op dit moment hebben we bijvoorbeeld een eigen planningspakket (NursePlanner) waarmee de zorgsector gemakkelijk en eenvoudig roosters kan maken en bijhouden.

Berichten

Herinnert u zich nog de tijd waarin u voor ieder wissewasje moest bellen met uw klanten? Dat leden communicatie nog per brief ging? Gelukkig is tegenwoordig veel mogelijk om uw communciatie te stroomlijnen en efficiënter te laten verlopen. We helpen u graag met communicatie oplossingen waarmee klanten (automatisch) bericht worden. Per mail, sms of direct via sociale media. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Is uw interesse gewekt?

Is uw interesse gewerkt? We komen graag langs voor en kopje koffie! Dan leggen we u uit wat de mogelijkheden zijn voor uw automatiseringswensen. Maar bovenal horen we graag van u wat uw behoeften.